Weer indoor springen

Al vroeg vertrokken Gert en Alice in de kou zaterdag richting Nijkerk. Gelukkig werkt de verwarming in de vrachtwagen goed! Om 9 uur begon het M springen.

Gert reed weer met Coral Estate Harry Belafonte. Hij moet hem lang losrijden zodat hij goed gehoorzaam is. Ze deden het super! Het was een 2fase parcours en Harry kwam niet in de buurt van de balken. Gert won de 4e prijs.

Alice startte Coral Estate Mitok weer voor het eerst sinds Boekelo. Mitok sprong super maar was bij hindernis 8, een witte oxer ongehoorzaam. Hij moet weer even aan het binnen springen wennen. Verder was hij lekker ontspannen, de volgende keer kan hij  Z lopen.

Coral Estate Ayo deed super zijn best en liep heerlijk foutloos. Hij won de 3e prijs.

Leida, Jantien en Esther hadden lol in de sneeuw, skibroek aan en spelen maar! Ze hebben geen paard gezien. Toen we ‘s avonds de video keken was Jantien haar opmerking: “Zo nu kunnen we jullie toch zien rijden”… Heel grappig.

NijkerkdecSneeuw