Bijzonder weekend

Het was weer een bijzonder weekend met veel verschillende dingen. Alice vertrok zaterdag vroeg met de Chinezen naar de indoorcross in De Meern.

Alice mocht van de organisatie de accommodatie voor aanvang van de wedstrijd gebruiken om te trainen. Dat was geweldig, de Chinezen hebben fijn getraind. Alice had Coral Estate Curacao meegenomen en ook voor hem was het nuttig.

Gert ging met Leida naar de clubkampioenschappen van Atletiek. Daar was weer een boscross. Wow een km hardlopen. Leida rende in de kou 4:58 en nr twee kwam op 5:21 binnen. Ze won dit clubkampioenschap van de 7 jarigen. Ze was zelfs sneller als alle 8 jarigen met haar lange benen.

Alice en Gert kwamen ongeveer gelijk samen thuis, dus dat was leuk. In de avond was er een playback show. Dit ter afsluiting van het Indoor Dronten voor de pony’s. Leida deed mee met Suzan Lammerts, ze playbackte een nummer van het meidenduo JUMP. Dat ging goed en hiermee wonnen de meiden de 1e prijs! Het was nog lang gezellig in de kantine van de Flevoruiters.
De binnenbak werd even omgetoverd naar een voetbalveld, dus de kinderen kregen beweging genoeg.

China goes De Meern

chinaMeern

De start in de kou van de clubkampioenschappen

5

3

6

Wilma dank je wel voor de playbackfoto’s!

pb1

pb2