Indoor Dronten

Vrijdag reed Alice op Indoor Dronten. De paarden sprongen erg fijn.

Coral Estate Curacao sprong heel fijn, hij maakte een foutje op 7a maar gaf Alice een topgevoel in de klasse L. Bob the Builder had een balk in de 2e fase. Alice draaide kort en hij wist even niet waar hij zijn lange benen moest laten. Alice won hiermee de 10e prijs.

Coral Estate Ayo liep weer fijn dubbel nul in de M, wat een superdier! Hij won de 4e prijs. Peter Parker was voor de 1e keer mee sinds Boekelo. Hij heeft even vakantie gehad en heeft de training super opgepakt. Hij maakte een fout in de 2e fase, maar deed super zijn best.
Mariska Froger uit Leusden had haar laatste stagedag en heeft goed geholpen. Mariska dank je wel!

Opa en oma Naber hadden Leida en Jantien uit school gehaald en kwamen even kijken. De meiden bleven gezellig slapen bij opa en oma. Gert is vanaf vrijdag in Rome geweest. Daar was het jaarlijkse veiligheidsseminar van de FEI waar hij vanuit de KNHS naar toe moest. Hij kwam zondagnacht laat aan op Schiphol.

Zaterdagmorgen het uitzicht naast de mestplaat. Zaterdagmiddag lekker met de slee gespeeld met de meiden en geschaatst, de laatste dag want zondag was alles weg.

26-01-2013