Top weekend

Gert en Alice reden zaterdag beiden de selectie springwedstrijd in Wezep. De paarden liepen fijn.

Coral Estate Curacao was erg fijn te rijden vond Alice. Hij sprong fijn in de manieren in de klasse L. Hij kreeg een balk op 9a. Bob the Builder heeft al meer ervaring en liep twee maal foutloos. Hiermee won hij een 3e prijs. Hij mag naar de Gelderse kampioenschappen, deze zijn 16 februari in Brummen.

Gert reed de kijkerige Coral Estate Harry Belafonte in de klasse M. Helaas viel er een balk op 10a. Verder sprong Harry fijn. Gert en Harry werden tweede van de kring en mogen ook naar de Gelderse. Coral Estate Ayo en Alice wonnen deze rubriek. Ayo was fijn te sturen en kwam niet in de buurt van de balken. Wat een fijn paard! Ook Ayo mag naar de Gelderse.

Vrijdagavond gingen Leida en Jantien bij opa en oma Lozeman logeren. Gert en Alice konden naar het trainersseminar in Ermelo. Piet Raaymakers gaf super lessen, het was een leuke inspirerende avond.

De volgende dag gingen opa en oma Lozeman met Leida naar een Atletiekwedstrijd in Harderwijk. Leida mocht van Alice niet hard rennen want ze was ziek geweest en had niet getraind. Toch rende ze met haar lange benen een snelle kilometer en werd tweede in de sneeuw! Later op de middag kwamen opa en oma naar Wezep zodat we gezellig met ons vieren terug konden. Opa en oma bedankt maar weer!

Leida tweede in Harderwijk! Met dank aan Harriette voor de foto.

DSCN2471