Cavalor sponsor van WK!

Het bedrijf Cavalor is sponsor van het WK wat in 2014 in Normandie verreden wordt. Alice is er erg trots op dat zij ook een fijne samenwerking heeft met Cavalor.

Het product Take it easy is nu verkrijgbaar in pasta vorm, hieronder het persbericht:

Nu wordt het pas ‘easy’ met Cavalor®Take it Easy!

Cavalor®Take it Easy is speciaal ontworpen om intense periodes van stress te lijf te gaan. Cavalor®Take it Easy is een mix van kruiden met hoge dosis Tryptofaan. Het product is al jaren op de markt en de vraag wordt alsmaar groter. De getuigenissen van topruiters en gebruikers van het product bevestigen het elke keer. De paarden zijn gewoonweg veel en veel meer gefocust!  Op verzoek van klanten en gebruikers is Cavalor® Take It Easy nu ook verkrijgbaar in pasta-vorm. Dat zorgt voor een grotere concentratie van het product en maakt het nog makkelijker in gebruik. Voor een optimaal resultaat volstaat het om drie maal per dag en dosis van 20 CC toe te dienen. De avond voor een wedstrijd is het aan te raden om een bijkomende dosis van 20 CC toe te dienen. De ochtend daarop kan u 1 a 2 bijkomende dosissen toe dienen en een uur voor de wedstrijd doet u nog eens hetzelfde. Meer info of vragen: www.cavalor.com 

 

Hieronder het persbericht inzake het WK volgend jaar:

Cavalor wederom officiële partner van Alltech bij de Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 in Normandy

 

[DRONGEN, België] – Cavalor Premium Feed & Supplements is officieel partner van Alltech geworden voor de Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014* in Normandy.

Cavalor en Alltech hadden het genoegen om samen te werken met het officiële Partner Programma in 2010 waarbij Cavalor de officiële Belgische voerpartner van de Alltech FEI World Equestrian Games in Lexington, Kentucky, was. Beiden zijn verheugd om deze samenwerking opnieuw bekend te maken voor de Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 in Normandy, Frankrijk, waarbij ze de klanten wereldwijd de kans geven betrokken te zijn bij het enthousiasme van dit evenement.

“De beslissing om wederom samen te werken met Alltech kwam heel natuurlijk voor Cavalor, wij geloven in de hoogwaardige kwalitatieve producten van Alltech en we zijn al meer dan twintig jaar supporters van paardensportevenementen wereldwijd. Recent was Cavalor de Officiële Leverancier voor de Belgische en Saoedi-Arabische Olympische teams voor de Olympische Spelen 2012 in London”, geeft Peter Bollen, oprichter en hoofd nutritionist van Cavalor, aan.

Wim Beeks, manager van Alltech Netherlands B.V., reageert enthousiast op het contract: “Wij zijn vereerd met Cavalor als Belgische Officiële Partner voor de Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 in Normandy. Wij zien ernaar uit dit fantastische partnerschap te herzien.”

 Het officiële Alltech Partner Programma is een strategisch samenwerkingsverband met leiders in de industrie van paardenvoer en diergezondheid en voerfabrieken over de hele wereld. Het is een exclusief sales- en marketingprogramma verbonden aan de Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 in Normandy. Het programma geeft partners de kans om zichzelf wereldwijd te differentiëren met hun paardenvoer waarin de Alltech technologieën verwerkt zijn. Daarbij geeft het de partners het recht de officiële Alltech partner merklogo’s van de Games te gebruiken. Het programma geeft de officiële Alltech partners de kans hun klanten te betrekken bij de spanning van de Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 in Normandy. 

Over Alltech:

Alltech is een wereldwijd bedrijf in diergezondheid en levert natuurlijke, nutritionele oplossingen voor de voedings- en voerindustrie. Het bedrijf is opgericht door Dr. Pearse Lyons in 1980 en heeft het hoofdkantoor in Kentucky, Amerika. Alltech heeft een sterke regionale aanwezigheid in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Azië-Oceanië. Alltech is in meer dan 128 landen actief en heeft 2.800 medewerkers. De 31 productiefaciliteiten zijn strategisch over de wereld gevestigd. Alltech heeft daarnaast 3 biowetenschappelijke faciliteiten die zich volledig focussen op onderzoek en onderwijs, deze zijn gevestigd in Amerika en Ierland. Voor meer informatie, bezoek www.alltech.com of www.alltech.com/benelux.  

Alltech is trotse sponsor van de Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 in Normandy die gehouden wordt van 24 augustus 2014 tot 7 september 2014. Bezoek de officiële site van de Games www.alltechfeiweg2014normandy.com voor meer informatie over de Games.

Over Cavalor:

Cavalor ontwikkelt, samen met een team van specialisten, voer, voersupplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Daarnaast streeft Cavalor ernaar om haar innovatieve producten te ondersteunen doormiddel van fundamenteel wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Door deze gecombineerde werkwijze, heeft Cavalor over de jaren heen een rijkdom aan praktische en technische kennis opgebouwd die het hun mogelijk maakt producten te ontwikkelen die echt werken. Het is dan ook met een goede reden dat het motto van Cavalor is: “Wanneer het resultaat telt, kunt u rekenen op onze kennis!”