Gelderse kampioenschappen

Gisteren hebben Gert en Alice aan de Gelderse kampioenschappen in Brummen meegedaan.

Alice reed in de klasse L met Bob the Builder. Hij was mega relaxed op het voorterrein. Hij sprong fijn. In de ring deed Bob zijn staart  op zijn rug en was veel te fris. Hij sprong hindernis 1 naar beneden en hindernis 5 ging eraf. Toen ging Alice na hindernis 6 linksaf ipv rechtaf dus de score was 12 strafpunten. Paarden blijven je dagelijks verrassen en Alice kon er wel om lachen. Het gevoel was niet verkeerd.

Gert reed met Coral Estate Harry Belafonte een knappe ronde in de klasse M. Helaas viel hindernis 4b. Coral Estate Ayo sprong twee foutloze rondes zodat hij aan de barrage deel mocht nemen. Steilsprong nr 7 ging naar beneden. Alice en Ayo wonnen de 7e prijs. Er mogen er 7 naar het NK, dus Coral Estate Ayo zit daar precies bij.

Onze zondaghulp en buurmeisje Carmen Holtslag won de klasse L. SUPER!!!! Carmen past altijd op als Gert en Alice op zaterdagavond iets hebben. Dan slaapt ze bij ons en is ze de volgende dag op haar “werk”. Ideaal.
Hellen Burgwal, inmiddels al oma, uit Nijkerk werd 2e en zij paste vroeger op Alice, haar paard stond bij Alice haar ouders. Nu staat ze bij Henk Jan, Alice haar broer, in pension. Megaleuk dat hun kampioen en reservekampioen werden. Gefeliciteerd!

carmen Gelderse

Oma kwam even op Jantien passen en aanmoedigen, Leida had een verjaardagfeestje.

ma en J Gelderse