Goede hulpen

Onze vaste medewerkster Joaenne Verzijden is helaas al een week ziek. Ze heeft het flink te pakken. Gelukkig gaat het alweer iets beter. Wij wensen haar heel veel beterschap.

Joanne Spliethof, onze working student die in november haar been had gebroken, was zaterdag in Brummen om te supporteren. Het was goed om haar weer te zien. Met haar been gaat het de goede kant op maar voorlopig is ze nog niet terug. Op dit moment hebben we ook geen stagaire dus Alice stond er vandaag alleen voor.

Gelukkig hielp Gert even met de stallen voordat hij naar de KNHS ging. Leida en Jantien hebben vakantie, dus hun konden mama mooi helpen. Leida, 7 jaar wilde de grote Bob the Builder wel even uitstappen maar ze draafde zo weg. Wat een super dier.

Onze vierjarige dochter Jantien heeft ook erg goed geholpen met vegen en voeren. Jong geleerd is oud gedaan! Zo kwam alles toch nog goed vandaag.

1302Jantienstal

1302Jantienvoer

Leida vond het wel leuk op Bob….

1302LeidaBob

1302LeidaopBob