Joanne Spliethof weer in het zadel!

Vandaag was onze working student Joanne Spliethof weer bij ons op stal. Joanne brak begin november haar been.

Ze heeft de pony Sonja gereden. In de middag heeft ze even rustig aan gedaan. Later in de middag ging ze met Jantien naar zwemles. Op woensdagavond volgt ze een sportmassage cursus, dus daar kan ze ook weer naar toe. Donderdagmiddag gaat ze weer naar huis, want op vrijdag heeft ze fysio. We zijn erg blij dat Joanne weer rustig twee dagen komt helpen. Joanne vond het heerlijk om weer op ons buitenterrein te rijden.

Vandaag was er een excursie van de CAH uit Dronten. Het kwam dus zeer goed uit dat Joanne er weer was. Alice kreeg twee groepen leerlingen op bezoek. Alice was nog bezig met de training van Pien Ullings en Mara Klaver. De leerlingen van de eerste groep konden even meekijken.
Stien dank voor de foto!

excursieCAH

Een blijde Joanne en Alice………

js1ex