Kadertrainingen

De KNHS organiseert weer kadertrainingen voor zowel de dressuur als het springen.

Gisteren moest Alice met Coral Estate Mitok naar Anky. Alice vertrok om half 11 en om 17 uur was ze weer thuis. Gelukkig was medewerkster Joaenne weer terug, dus de stal draaide thuis door. Alice trainde samen met Raf Kooremans en Telstar. Matthias Rath was met Bretton Woods aan het rijden, wow wat een paard. Het was weer inspirerend in Erp.

Vandaag gaf Rob Ehrens springles in Roosendaal bij Den Goubergh. Alice vertrok om 6 uur, dit keer met 5 paarden. Michelle de Waard ging mee om te helpen en haar paard mocht ook mee. Om 9 uur kreeg Alice les samen met Tim Lips op  Concrex Oncarlos. Coral Estate Mitok ging fijn en Alice had veel aan Rob zijn aanwijzingen. Rob heeft ook met Peter Parker geholpen, wat een verschillende paarden zei Rob, maar dat wisten we al.

Bob the Builder en Coral Estate Curacao heeft Alice zelf getraind. Voor Michelle was het ook erg nuttig om in een grote hal een parcours te springen. Galopperen!!  Het was een leerzame dag!

Wat een ruimte daar! Coral Estate Curacao vond het prima.

gouberg