Weekendje Finland

Vrijdagavond vertrok Alice naar Finland om clinics te geven in Lapinlatha. Het reisschema was veranderd omdat de binnenlandse vlucht vanaf Kuopio op zondagmiddag niet meer naar Helsinki gaat.

Dus nu zaterdag en zondag trainingen gegeven. De trainingen gingen goed, het is fijn werken in de binnenbak van 35 x 75. Er lag veel sneeuw maar het was voor de tijd van het jaar niet koud. -4 dus dat viel mee.

Maandagmorgen om 4 uur in de auto, om 5 uur op het vliegveld en om 6 uur in de lucht richting Helsinki. Maandagmorgen vloog het vliegtuig over de polder en Alice zag erg mooi hun boerderij liggen. Dit omdat de buitenschaatsbaan Flevonice erg herkenbaar is vanuit de lucht.

Alice haar vader ging dit keer mee en dat was gezellig. Hij wilde Finland ook wel eens zien. Zondagmorgen is hij per sneeuwscooter het ijs op geweest en hebben ze netten geleegd die vol zaten met vis. In de avond hebben we deze Finse vis heerlijk opgegeten. Het was pa zijn vervroegde verjaardagkado van zijn kinderen. Broers en zuster namens pa bedankt!

Thuis liep alles fijn door dankzij de hulp van Gert, pa en ma Naber, Joaenne en Benthe, bedankt allemaal.

Vlnr: Veera, Iina (die vorige zomer bij ons is geweest) en Paavo, de eigenaar van de stal

20130210_121409

Op de vroege morgen in Kuopio Airport met pa

20130211_041933

Het vliegtuigje wat ons van Kuopio naar Helsinki bracht.

20130211_044731