Bob the Builder wint de klasse M!

Het eventingseizoen is goed begonnen in Chaam, lekker weer en een prima bodem.

Bob the Builder won de dressuur in de klasse M en maakte verder geen fouten, hiermee won hij de M rubriek. Alice heeft hem nu drie keer gestart en drie keer gewonnen, niet slecht! Wel grappig want vorig jaar won Alice de klasse Z met Coral Estate Ayo en het jaar ervoor met Peter Parker. Nu dus een M rubriek, als extra prijs een lingerieset van Equi.Linn gesponsort door JRS. Judith bedankt!

Coral Estate Curacao liep ook een fijne wedstrijd en een heerlijke cross in de klasse L, dit was een speciale rubriek voor 5 en 6 jarigen. Hij won de 4e prijs. Ex working student Renske Kroeze won deze rubriek met haar Celeste.
Gert reed Coral Estate Harry Belafonte in de klasse M HC. Een fijne dressuurproef en verder geen fouten. Gert had bij de surfplank en het water wel even zijn handen vol.

Leida (links 7 jaar) en Jantien vier jaar kunnen al goed helpen. Paarden vasthouden, bandages aangeven, cross beschermers schoonmaken enz. Ideaal! Josine (rechts) ging mee om op de meiden te letten, Josien bedankt!

chaaam13d

Benthe Vermeulen heeft ook super geholpen! Geweldig, hier met Coral Estate Curacao

chaam13b

Alice geeft leerling Emmy Dielissen nog wat tips voor de cross. Deze talentvolle 15 jarige amazone uit Zeewolde werd tijdens haar 1e Z cross gelijk 2e. Een balkje kostte haar de overwinning. Ga zo door Emmy!!

chaam13c

Even een patatje eten met Josine bij de waterhindernis. Opa kwam ook nog langs, Alice haar 68 jarige vader reed een foutloze Z cross. Ome Henk Jan werd 3e in de klasse M met Zilvester.

chaam13a

Bij thuiskomst stonden de drie paarden van Finse gasten al op stal. Hun zijn op doorreis naar Fontainebleau. Ze waren vrijdagmorgen vertrokken bij -24 graden. Dus ze vinden het hier heerlijk warm. Ik vroeg waar dat water onder de vrachtwagen vandaan kwam, oh dat is ijs wat van het dak af smelt….
Morgen doen ze wat terreintraining bij Alice. Dinsdag vertrekken ze net zoals Alice naar Fontainebleau.

finen