AS Woensdagavond het rondje instructie

AS woensdagavond geeft Alice in Ermelo het rondje instructie eventing. Het zal een interessante avond worden, alle eventingliefhebbers zijn welkom. Weet je niets van eventing, dan ben je ook welkom.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verbouwing bij de KNHS.
20130408_192932_resized

20130408_193533_resized

Het zal in de WA hal zijn.

Hieronder het persbericht van de KNHS.

Woensdagavond spectaculair Rondje instructie Eventing

Woensdagavond 10 april belooft een mooie avond te worden voor eventingruiters, die alles willen weten over beter paard rijden en veiligheid. Alice Naber-Lozeman was onlangs bijzonder succesvol in de internationale wedstrijd in Fontainebleau en zal al haar ervaring benutten om van dit Rondje Instructie een spectaculaire avond te maken.

Alice start met videobeelden en gaat daarna aan de slag met de ponyruiters Jeanette Chardon en Emmy Dielissen. Ze zal uitleggen dat een goede basis essentieel is om goed te kunnen paardrijden. Vervolgens verschijnt Rabotalent Justin Maarse en de ambitieuze amazone Sanne de Jong in de baan.

Na de pauze verschijnt Alice in de baan met haar paard Peter Parker. Ze zal uitleggen dat goed communiceren met je paard heel belangrijk is en vooral tijdens het rijden van eventingwedstrijden. Ook de helmcam beelden van Alice en Peter Parker tijdens Boekelo zullen getoond worden.

De avond biedt veel praktische informatie en is bedoeld voor eventingruiters op elk niveau en zelfs voor ruiters die aarzelen om hun eerste stappen in deze discipline te zetten. Een hele boeiende avond met veel videomateriaal en een schitterend einde. Mis de avond dus niet!

Het rondje instructie wordt gehouden in de Prins Willem-Alexanderhal van het KNHS-centrum en begint om 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.30 uur. De entree is € 15,– per persoon.
Wil je de avond bijwonen, dan kan je je van tevoren aanmelden per e-mail accommodaties@knhs.nl