Centrale Rabobank terreintrainingen

De eerste centrale Rabobank terreintrainingen waren gisteren in Renswoude. Alice gaf deze trainingen aan de ponytalenten samen met Tim Lips. Vanaf 2 uur kwamen Jan van Beek en Raf Kooremans, hun deden de paarden.

Bondcoach Martin Lips, pony bondscoach Alice Waanders en perspectievengroep trainer Henk Jan Lozeman waren de hele dag aanwezig om alles te bekijken. Met elkaar was het een leuke dag. Alice had Coral Estate Harry Belafonte meegenomen en met hem fijn getraind. Joanne Spliethof reed ook een goede ronde met haar Avalona.

Rabosport tv heeft er een filmpje van gemaakt

http://www.rabosport.nl/paardensport/video/AQ6h8qVCqDCVmdPQAfcDO7Xn/Nieuwe_opzet_voor_crosstraining

Zondagmorgen 8 uur, gezamelijk de cross verkennen

rabo1

rabo2

De nabespreking werd gedaan door Martin Lips, daarna mochten de kinderen nog een keer de cross rijden, erg nuttig.

rabo3