Coach opleiding niveau 5

Alice volgt dit jaar een coach opleiding niveau 5, deze bestaat uit 6 opleidingsdagen. Twee voor het zomerseizoen en vier na het zomerseizoen.

De KNHS organiseert deze opleiding. Om deel te mogen nemen moest Alice eerst door de intake komen, gelukkig is dat goed gelukt.

In totaal volgen 18 mensen de opleiding, ook uit de dressuur en springsport. Roelof Bril, Luc Steeghs, Leon Thijssen, Vincent Voorn, Willem Greve, Imke Schellekens-Bartels, Johan Rockx, Patrick van der Meer, Sander Marijnissen, Joyce Heutink, Jeannette Haazen, Leida Collins-Strijk, Tim Lips, Jan van Beek, Helene Aubert, Elaine Pen en Raf Kooremans volgen de opleiding. Inspirerend om met alle disciplines samen te werken.

De eerste cursusdag was vandaag bij Stal Groenendaal in Bunschoten. Het was een leuke en inspirerende dag.

In de middag gingen Wim Ernes en Adelinde Cornellisen gingen dieper in op lange termijn planning. Rob Ehrens, Jeroen Dubbeldam en Sjaak Sleiderink gaven een leuke clinic en ook hier was het onderwerp lange termijnplanning. Tenslotte gaf Martin Lips uitleg over de lange termijnplanning in eventing. Erg leuk om met de drie disciplines samen te werken.

We hebben huiswerk meegekregen en de volgende cursusdag is in mei.