Etten Leur dag..

Wij dachten een heerlijk relaxed dagje te krijgen in Etten Leur. Gert, Alice en buurmeisje Carmen Holtslag alle drie maar 1 paard en pas om 12 uur starten in dressuur. Dus om 9 uur vertrek. Dat gebeurt weinig naar een sgw.

Het begon ook allemaal super relaxed maar eindigde in het ziekenhuis omdat Alice haar vader was gevallen. Gelukkig waren alle foto’s en scans goed en mocht hij mee naar huis. Hij heeft wel een flinke hersenschudding.

Coral Estate Curacao was niet zo fijn tijdens de dressuur, het liep iets uit waardoor het net allemaal wat lang duurde voor hem. Een kleine ring en dan een M proef waar alles snel achter elkaar komt vond hij niet leuk.
Hij sprong super nul en crosste ook heerlijk binnen de tijd. Het gaat helemaal goed komen met hem!

Carmen reed ook M met haar paard, ze won de 5e prijs en bleef keurig op haar dressuurpunten staan.

Gert reed met Coral Estate Harry Belafonte in de klasse Z. Een nette proef, een balk tijdens het springen en een super cross binnen de tijd. Alice zal hem volgende week in Bredeneek in een CIC** starten, wij zijn benieuwd.

Alice had Gert gefilmd bij het water en was op haar vader aan het wachten. Toen ze hoorde dat hij gevallen was ging ze erheen met de fiets. Hij was even buiten kennis maar toen Alice en haar broer Henk Jan bij hem kwamen was hij bij kennis. Ter controle moest hij mee naar het ziekenhuis in Breda. Helaas duurde het lang voordat de ambulance kwam. Alice ging met hem mee.

Rutger Murray uit Lelystad was zo aardig om Alice en haar vader in Breda op te halen. Dus via Putten en Biddinghuizen naar huis. Rutger dank je wel!

Josine ging weer gezellig mee om op Leida en Jantien te passen.

el2

Fotograaf Arie de Vroet bij de waterbak

el1

Gert en Gert tijdens het losrijden voor het springen

el4

Op deze hindernis was Alice haar vader gevallen. 17:10 was zijn start en bij deze bosuitsprong keek je behoorlijk tegen de zon in, dus vandaar de taxatie fout op deze oxer denken we.

el3