Nieuwe stagiaire

Vorige week maandag is er een nieuwe stagiaire bij Alice gekomen. Het is de 20 jarige Laura Mucha uit Belgie.Ze is geboren in Duitsland en heeft Duitse ouders. Toen ze 14 jaar was is ze in het Belgische Walhorn gaan wonen. Dat ligt tussen Luik en Aken.
Haar moeder is samen met de Belgische eventingruiter Hugo Debusschere. Van Hugo hadden wij het paard Kito waarmee Gert in 1999 een bronzen medaille won op het EK van de landelijke ruiters in het Oostenrijkse Feldbach. Laura heeft een supervader aan Hugo.

Laura studeert hippische bedrijfskunde in Dronten, haar stage duurt 40 dagen.  Ze heeft haar paard al maanden bij Alice en Gert in pension staan. Dus Laura was al bekend met de stal in Biddinghuizen en wij met haar paard. Wij wensen Laura een leerzame en leuke stage toe.

Laura op haar 7 jarige Fuego, Sierappel x Voltaire. Op de bult bij de ijsbaan. Hier is net een nieuwe bocht gemaakt want Flevonice gaat een doorstart maken met 3 km ijs vanaf november, hartstikke leuk.

laura