Soestdijk en afzwemmen

Een weekend geen wedstrijd, maar wel veel andere leuke dingen.

Gert was zaterdag  TD (Tecnical Deligate) op Soestdijk. Daar was het NK jachtpaarden. Ieder jaar wordt dat in de tuinen van het paleis gehouden. Gert had de cross gekeurd en moest verder een aantal dingen regelen. Hij was dus al vroeg op pad want moest er om 8 uur zijn.

Alice reed in de ochtend een aantal paarden en ging in de middag samen met Leida en Jantien op pad. Het was een ontspannen middag en er waren erg veel bekenden.

Zondagmiddag mocht Jantien afzwemmen en dat ging prima dus zwemdiploma A is op zak! Dat scheelt mooi weer heen en weer karren naar zwemles….

Alberdina Buiskool, jaren lang trouwe groom van Alice, was hindernisjury, gezellig!!

soes2

Op Soestdijk rijden de jachtruiters twee aan twee een cross, deze gaat niet op tijd maar wordt beoordeeld op het gaan in het terrein. Er is ook een voorkeuring en zo komt er een winnaar.

soes3

De waterpartijen zijn altijd diep dus daar moet rustig doorheen gereden worden. We wilden nog proberen dat Jantien ging oefenen voor haar afzwemmen, maar dat deed ze mooi niet want er zat kikkerdril zei ze.

soes5

Een prachtig gezicht, de mooie laan

soes6

Sandra stond er met een stand met super Devoucoux zadels.

soes4

Eegh van Arkel won de Masters, gefeliciteerd! Eegh traint al jaren bij Alice haar broer Henk Jan en heeft daar ook zijn paarden staan.

soes1

Yeh het A diploma is binnen, papa en mama zijn net zo blij als Jantien!

ZWEMDIPLOMA