Spelen bij Rutger

Alice zou eigenlijk as weekend in Waregem starten met de jonge paarden. Helaas worden er in Belgie geen Nederlanders toegelaten omdat er teveel deelnemers zijn. Jammer, want het is een leuke leerzame wedstrijd in Waregem.

Dus toen ging Alice vandaag maar terreintraining doen op een andere locatie als thuis. Rutger Murray heeft bij hem in Lelystad een erg leuke speeltuin. Hij bouwt er steeds nieuwe dingen bij en dat is super!

Coral Estate Mitok mocht ook mee en hij ging fijn ontspannen rond. Alice kon er mooi achter zitten en hij deed alles zelf, een fijn gevoel! Zelfs de nieuwe coffin deed hij met gemak en aan een lange teugel uit draf sprong hij over alle sloten. Verstand komt met de jaren.

Coral Estate Ayo zou zijn 1e eventingwedstrijd in Waregem hebben, dit zal nu later worden. Hij vond het leuk om weer terreinwerk te doen en Alice had haar handen vol aan hem. Coral Estate Curacao heeft ook erg veel geleerd en pakte alles fijn aan. Wat een topdier is dat! Omdat er toch nog plek op de vrachtwagen was mocht Coral Estate Harry Belafonte ook mee. Hij hoefde daar alleen maar rond te stappen omdat hij afgelopen zondag nog een cross heeft gelopen.

Joanne Spliethof vond dat wel leuk om te doen. Daarna ging Alice er nog even op en heeft hij lekker wat rondgedraafd, we maken het hem mooi makkelijk. Joanne had ook haar eigen paard meegenomen. Haar Avalona deed het goed. Het was een nuttige ochtend, Rutger bedankt!

De bulten met er bovenop een hindernis, daar worden de paarden handig van.

rutger2

De bekistte sloot tussen de bulten, erg nuttig. Deze kan van vele kanten gesprongen worden

rutger1

Harry Belafonte lekker in het water spetteren

rutger3

Joanne met haar Avalona bij de waterinsprong, we kregen een bui regen over ons heen maar dat mocht de pret niet drukken. In Biddinghuizen was het droog gebleven.

rutger3a

Blij…

rutger4

We waren even naar de overbuurman gestapt. Daar staat Alice haar fokproduct Ring Leader. Hij ziet er nog super uit voor zijn 18 jaar! Bas Steltenpool rijdt er lekker mee in het bos. Alice won met Ring Leader de lange 2* in Ede, dit was in 2006, waar blijft de tijd!

rutger5