Volle week

Er is deze week weer veel gebeurd. Gert heeft donderdag 760 bomen geplant op zijn vrije dag. Er was een excursie van een school uit Raalte en veel mensen kwamen lessen. De gewone training gaat ook allemaal door.

Vandaag waren er drie groepen van de Voornruiters. Hun hebben een maand lang alle KNHS kampioenschappen georganiseerd in De Meern. Heel knap!

Vanmiddag waren de clubkampioenschappen van de Flevoruiters. Leida reed voor het eerst BB met Bingo. Bingo vond hindernis 1 heel eng en Leida kreeg hem er niet over. Gelukkig mocht ze het parcours afmaken en dat ging met behulp van Leni en Gert prima.

Alice reed een L parcours met Coral Estate Curacao, hij liep twee foutloze fases en won de 6e prijs. Gert reed Coral Estate Harry Belafonte in de klasse M. Het werd allemaal in handicap verreden. Hij was dubbel foutloos en draaide kort. Hiermee hadden ze de snelste tijd en wonnen het springen.

Morgen zijn we weer een dag op tournee, want dan staat sgw Etten Leur op het programma.

Omdat we vergunning hebben voor nieuw landgoed moet er 30% van 5 ha in natuur gelegd zijn. Dus Gert heeft met behulp van Cor, Herman, Kro, Alice haar vader en een Argentein 760 boompjes gepland. En dat noemt hij een vrije dag!  Het zijn beuken, eiken en elzen. We hopen dat ze goed gaan groeien. Vandaag was Gert de hele ochtend bezig om ze allemaal water te geven.

bos1

Alice zat lekker op paard, handig zo’n telefoon die foto’s kan maken.

bos3

Deze bomen waren een paar jaar geleden ook nog klein….

bos2

De 1e groep van de Voornruiters, vlnr Suzanne van Thuijl, Joyce van Kippersluis, Angelika van der Panne, Harry Jansen en Janneke den Hollander.

bos5

Alice was vertederd toen ze Jantien met Bingo zag stappen terwijl Gert en Leida het parcours liepen..

bos4