Weer vroeg op pad

Gisteren ging de wekker weer vroeg (4:30) want er was een kadertraining bij Max Tuitelaars in Baarle Nassau.Bondscoach Martin Lips gaf aanwijzingen in het terrein voor de young riders en de senioren. Alice moest om 11 uur een mobile eye test doen. Voor 11 uur wilde ze er vier trainen, dus vandaar dat er al vroeg werd vertrokken. Iets na achten zat Alice op haar 1e paard. Joanne Spliethof was mee om te helpen, dus we konden mooi twee aan twee rijden. Omdat Alice in de middag thuis een oefencross had moest ze weer op tijd thuis zijn. En zo was ze ook weer om 15:15 op school om de meiden te halen…

Coral Estate Ayo, Coral Estate Harry Belafonte, Peter Parker en Coral Estate Curacao vonden het leuk om op een ander terrein te spelen. Ze deden het prima.

Om 11 uur was de mobile eye test. Dr Raoul Oudejans van de Universiteit van Amsterdam was erbij om alles in goede banen te leiden. Jan van Beek reed erna ook met de bril. Hij draagt lenzen, ze wilden namelijk iemand met en zonder lenzen testen.

Martin aan het werk met de Young Riders, vlnr Quint van Giersbergen, Jordy Wilken, Sanne de Jong en Jeanet Chardon

max1

In de bril zitten camera’s die registreren waar Alice heen kijkt, o jee… Op het scherm kan je Alice haar ogen zien, heel bijzonder.

max2

Het kastje met het scherm werd op Alice haar rug geplakt. Mitok had een hartslagmeter aan, Alice zelf ook.

max3

Alles werd gefilmd, later kan alles in elkaar geplakt worden. De snelheid, die door de gps gemeten wordt, Mitok zijn hartslag, Alice haar hartslag en het beeld waar Alice haar ogen heen kijken, heel bijzonder. We zijn benieuwd naar het resultaat.

max4

Mitok sprong braaf het water in

max5