Met een topgevoel thuis uit Wiesbaden

Alice is met een supergevoel uit Wiesbaden thuis gekomen. Peter Parker liep zijn eerste 3* van het seizoen en deed dat super.

In de cross ging hij heerlijk en sprong fijn. In 5:48 moesten 29 hindernissen met  34 sprongen overwonnen worden, dus veel in een korte tijd. Peter Parker kwam binnen op 5:59 wat goed was voor 4,4 strafpunten. In totaal reden er 4 binnen de tijd. Alice was heel blij.

De dressuur ging vrijdag iets minder. Hij kwam keurig binnen en stond mooi vierkant. Bij het voorwaarts gaan stond hij op slot en wilde hij dus niet voorwaarts. Dus dat was een 4. Daarna liep hij fijn, helaas ging hij tijdens de middendraf in galop. Na de volte middengalop schrok hij ineens en sprong hij een meter naar binnen waardoor hij ook een galopwissel maakte wat niet de bedoeling was, weer een 3.

Dus die drie grote fouten kosten zeker tien punten, volgende keer beter. -57,4 was het resultaat. Gelukkig maakte Peter Parker het in de middag helemaal goed door foutloos te springen. Het was zijn 1e nulronde op 3* nivo. Er waren maar 9 foutloze ritten.

Alice en Peter Parker kwamen hiermee op een 13e plaats terecht. De wedstrijd werd gewonnen door Ingrid Klimke met haar FRH Escada JS.

Eigenaren Yvonne Koornstra, Ramon en Sabine van Reine waren aanwezig dus dat was extra leuk.

Zaterdagmiddag hebben we een mooie tour gemaakt met de neef van Sabine van Reine. Daarna gezellig met iedereen gegeten, wat een waardevolle topavond met vrienden, sponsoren en eigenaren!

Zondagmorgen reden we terug langs onze pech stagiaire Laura die tussen Aken en Luik woont. Daar in de buurt ging de vrachtwagen stuk. Gelukkig was Gert erbij en we konden heel langzaam bij Laura komen. Heuvel af met de motor uit….Peter Parker kon even bij hun op stal. Een DAF monteur kwam een aandrijfband vervangen. Dit alles kostte wel heel veel tijd!

Gert zijn auto stond bij Ramon. Ramon was zo aardig om Alice op te halen bij Laura. Hij moest wel even 150 km omrijden, waarvoor dank! Alice kon zo met Gert zijn auto naar huis om nog op tijd thuis te zijn voor Leida haar verjaardag. Ze werd al weer 8 jaar!

Benthe Vermeulen heeft super geholpen waarvoor dank. Beiden opa en oma’s bedankt voor jullie hulp voor Leida en Jantien. Joanne, Joaenne en Carmen hielden thuis de boel draaiende.

Wiesbaden is wel iets speciaals omdat de springtop er ook aanwezig is voor de Global Champions tour. Gerco, Jeroen en Marc waren er met Londen, Utashja en Tamino. Erg gaaf om hun aan het werk te zien.

De mooie dressuurring met het Slot van Wiesbaden op de achtergrond

wies6

De prachtige springpiste

wies7

Peter Parker klaar voor de keuring op vrijdagmorgen

wies1

wies2

Zaterdagmorgen nog even de cross verkennen. Ingrid Klimke met rode jas en pet had haar 3 jarige dochtertje meegenomen

wies5

28a/b was lastig op het hoofdterrein, de punt stond op drie galopsprongen in een bochtje

wiesb

De modernste en grootste wijnkelder van Europa. 1 ha 14 meter onder de grond, heel indrukwekkend om te zien.

wies3

Pech onderweg, gelukkig stonden we niet langs de snelweg. Gert had de kabine al voorover gekanteld dus dat was handig. Pff gelukkig was hij erbij!

wies4