Springen in Soest

Woensdag ging Alice springen in Soest. Joanne Spliethof reed een L parcours met haar Avalona. Ze kreeg een balk op 4a. Verder was het een nette rit.

Alice reed Coral Estate Curacao. Hij sprong super en gaf Alice een goed gevoel. Hindernis 9, een steilsprong werd verlaagd.
Coral Estate Ayo liep twee M parcoursen en sprong beiden keren een balk. Peter Parker verlaagde hindernis 2 en 5b. Alice wilde hem een keer Z rijden zodat hij meer aan de hoogte went. Het resultaat was niet goed, maar het gevoel wel. Peter Parker doet zijn best maar sprong hindernis 1, 5b, 8b en de laatste naar beneden. Oefening baart kunst. Op hemelvaartsdag mag hij weer een Z parcours springen.
Coral Estate Mitok maakte alles goed door fijn foutloos te springen in de klasse Z. Deze rubriek werd gelijk op tijd gereden, maar Alice wilde een nette ronde rijden. Hard rond scheuren heeft geen nut.

Bram Hester was een weekje aan het trainen bij Alice. Hij is 14 jaar en heeft een leuk paard. Hij reed een foutloos BB parcours en daarna ook een foutloze B ronde. Bram en zijn ouders waren erg blij! Al met al weer een lange dag want we vertrokken om half 9 en kwamen om 7 uur in de avond thuis.

vlnr Bram, Joanne en Laura

soest

Peter Parker

soest2