“Thuis” een springwedstrijd

Gisteren heeft Alice op haar geboortegrond een springwedstrijd gereden. Alice haar broer Henk Jan en zijn vriendin Yolanda organiseerde een springwedstrijd in Putten.

Sinds kort ligt er een super eb en vloed bodem van Benny van de Maat, Benny heeft bij ons ook de bodem gelegd. Het was erg fijn rijden en daarbij super weer, wat wil een mens nog meer?

Coral Estate Curacao sprong in de klasse L twee fijne foutloze rondes werd 3e.

Coral Estate Ayo liep ook erg fijn in de klasse M. Alice draaide in de barrage schuin naar een oxer en deze ging helaas naar beneden. Hiermee won hij toch nog de 5e prijs. De tijd was wel het snelst.

Coral Estate Harry Belafonte mocht ook een M parcours springen, hij had een fout in de driesprong. Peter Parker sprong foutloos in deze klasse. In de barrage reed Alice rustig foutloos. Dit was toch nog goed voor een 2e prijs.

Peter Parker mocht ook een Z parcours lopen, hij moet nog aan de hoogte wennen. Aan zijn inzet ligt het niet. Op naar Wiesbaden volgende week.

Coral Estate Mitok sprong super in de klasse Z. Alice reed zelf knullig naar hindernis 1 waardoor er een balk viel. Al met al een topdag en Joanne Spliethof heeft super geholpen. Joaenne zorgde dat thuis alles doorging.

Helaas gaan we onze stagiaire Laura missen. Woensdagmorgen in het bos tijdens galoptraining kreeg Laura een klap tegen haar been. Helaas brak ze hierdoor haar kuit en scheenbeen. Het paard waar Alice opzat maakte in galop een vreugdesprong en kwam precies tegen Laura haar been. Heeeel zielig. Wij wensen Laura een heel spoedig herstel.

Henk Jan heeft het super voor elkaar

HJWEDSTR

Alice haar zusje kwam gezellig kijken met de tweeling, helemaal leuk!

IMG-20130510-WA0005_resized