Clinic op Marcoix

De tijd vliegt voorbij, zo ook afgelopen weekend.

Vrijdagavond hadden Gert en Alice een gezellige bruiloft, zaterdag de paarden getraind en lessen gegeven. De meiden hadden verjaardagsfeestjes dus die vermaakten zich prima. Opa Lozeman was zaterdag ook jarig, dus daar gingen Gert en de meiden aan het einde van de dag heen.

Alice gaf vanaf 17 uur een clinic op Marcoix. Deze manege staat op de Bernardkazerne in Amersfoort. Op de Vlasakkers, zoals het militaire oefenterrein heet, was in 1994 de WK. Alice reed daar toen mee met Time Out.

Het was een leuke avond die tot 21 uur duurde, helaas viel er af en toe een bui regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Er warpen 5 groepen van drie kwartier. De deelnemers hadden een leerzame avond. Alice vond het ook erg leuk om te doen. Daarna ging ze naar haar vader zijn verjaardag.

We bedanken Lonneke Dasler voor de foto’s

Help een blauw zeiltje, later ging deze zwarte er heel makkelijk overheen.

IMG_4228

Organisator Wendy van den Heuvel deed ook mee

IMG_4262

Bedrijfsleider Thijs Visscher goed over de smalle ton

IMG_4457

IMG_4607

Na afloop was er een BBQ in de binnenbak, gezellig!

IMG_4626