Kadertrainingen

Maandagmiddag kreeg Alice een proefgerichte clinic van Olympisch jurylid Wim Ernes. Peter Parker deed goed zijn best. Hij wordt steeds fijner.

De training was in Roosendaal. Vandaag was er een springtraining van Rob Ehrens. Alice bleef in Roosendaal, want het is iets te ver om heen en weer te rijden. Andrew Hefferman en Althea Bleekman kwamen zelfs uit Engeland om aan de trainingen deel te nemen.

Coral Estate Harry Belafonte mocht ook mee, Rob Ehrens had hem nog nooit gezien. Harry sprong super en Rob was erg positief over hem. Erg leuk. Peter Parker ontwikkeld zich ook prima. Alice hoopt nog leuke dingen te gaan doen met beiden paarden.

PP en HB in hun logeerstal in Roosendaal, Alice was alleen met beiden paarden. Joanne en Joaenne regelden thuis de boel. De meiden waren naar school en Alice was vandaag weer op tijd thuis om na school even met de meiden naar het zwembad te gaan, daar was het weer voor!

fl6

Er stond een mooi parcours, Raf op de voorgrond en Jan van Beek erachter

fl7

Hanna van eventingphoto kwam even kijken en maakte deze foto’s, Hanna dank je wel!

ozzykader

Harry B ziet een camera, help!

harrykader