1e, 2e en 3e

Vandaag gingen onze medewerkster Joanne Spliethof en Alice in Nunspeet springen.

Joanne Spliethof reed met haar Avalona een keurige foutloze ronde in de klasse L. In de barrage werd 4a verlaagd. Hiermee werd Joanne keurig 3e. Daarna reed ze voor het eerst een M parcours, helaas viel er een balk op hindernis 3, verder ging het prima. Dit is een mooie voorbereiding voor volgende week. Joanne zal haar CIC* debuut maken in het Oostenrijkse Laintal.

Alice had ACSI Dutchmen voor de eerste keer mee. Hij mocht een L parcours lopen en liet zich fijn rijden. Coral Estate Harry Belafonte sprong in de klasse M de laatste van de driesprong naar beneden. Alice had harder in moeten rijden. Nu moest hij van b naar c teveel rekken. Vijf werd ook verlaagd en daarna ging het super. Ook dit was weer een goede training.

Peter Parker deed top zijn best in de klasse M. Hij liep dubbel foutloos en won hiermee de 1e prijs. Er waren er genoeg sneller in de barrage, maar daar vielen balken. Alice wil hem niet snel rijden want dat heeft weinig nut.

Peter Parker mocht daarna Z lopen, ook daarin liep hij super. Weer dubbel nul! Zijn eerste foutloze Z parcours. Hiermee won hij de 2e prijs. Alice had een goed gevoel over alle paarden.

Merel Lans ging mee om te helpen en dat deed ze goed, Joanne met Avalone en Benthe die gezellig even kwam buurten.

20130713_123048_resized

Leida mocht Peter Parker uitstappen

20130713_145244_resized