1e en 2e in Vlietland

Het was een topweekend!

Alice reed zaterdag met Coral Estate Curacao bij de 5/6 jarigen in Vlietland. Ze wilde eigenlijk M starten, maar stond daarvoor op de wachtlijst.

Onze vaste medewerkster Joaenne Verzijden is al een week ziek, heel sneu voor haar, via deze weg wensen we haar nogmaals beterschap. Dit betekend dat we alle zeilen bij moeten zetten om alles gedaan te krijgen. Gelukkig hoefde Alice zaterdag niet vroeg te starten, zodat ze al het stalwerk kon doen voor vertrek.

Curacao liep een fijne dressuurproef wat goed was voor -48 strafpunten. Hij sprong foutloos en crosste ook foutloos binnen de tijd. Hiermee won hij de 2e prijs.

Gwen van Tilburg uit Biddinghuizen won het pony NK. Van harte gefeliciteerd!!

Gert bleef thuis zodat hij met hulp van klanten alle paarden weer binnen kon zetten. Hij heeft Coral Estate Harry Belafonte ook conditiewerk gegeven en alles gevoerd. Wat een teamwerk! In de middag ging hij naar een BBQ feestje met Leida en Jantien. Alice kwam daar om half 8 aan en kon zo ook nog even meedoen. Naar huis, de meiden onder de douche en naar bed. Toen door naar Jan vd Heykant die zijn 60e verjaardag vierde. Ook dat was een gezellig feestje.

Zondagmorgen ging de wekker om 6 uur want Wiseguy van Astrid Baxter moest om 8:40 dressuur lopen. Astrid bracht Wiseguy in Vlietland zodat Alice er met de luxe auto naartoe kon. Wiseguy liep fijn en stond 3e na dressuur. Hij sprong foutloos en crosste ook foutloos. Het gevoel was veel beter dan in Maarsbergen. Hiermee won WG de 1e prijs! Alice maakt met hem de overstap naar de klasse M en Astrid zal hem weer in de L uitbrengen.

Alice ging op de terugweg even bij een vriendin langs die verhuisd is, in de avond weer een etentje en zo was dit gezellige weekend wederom snel om!

Emmy Dielissen (links) werd 6e met haar pony Zalsa in de klasse Z. Ze maakte een fout in de cross omdat ze iets te schuin reed bij de dubbele hagen. Al doende leert men. Joanne Spliethof ging mee om te helpen, hier bij de Pleun vd Marel hindernis.

20130629_120901_resized

20130629_120851_resized

Deze lastige punt sprongen Curacao en WG goed, veel L combinaties reden hier het alternatief, wat goed te begrijpen was omdat het een moeilijke sprong was.

20130629_151400_resized

Wat gaan we beleven tijdens deze nieuwe start met Coral Estate Curacao?? Een hele fijne rit werd het!

EP1306296183

Astrid maakt WG klaar voor de dressuur

20130630_080740_resized

Over de boom het water in en daarna direct links af

IMG-20130630-WA0014_resized

Prachtige foto van Arie de Vroet, dank je wel!!

EP1306305699

Arie de Vroet, 2e van links met hoed, won zaterdagavond in Aken de 2e prijs met een door hem gemaakte foto. Geweldig dat hij was genomineerd voor de zilveren camera, wat een eer. Arie nogmaals gefeliciteerd!

7445_532955236765073_392385673_n