ACSI Dutchmen

Sinds een paar weken staat er een nieuw paard in Biddinghuizen.

Het is een vijfjarige donkerbruine ruin. Zijn vader is Colandro (Contendro) x Julio Mariner xx x G.Ramiro Z.

Hij stond bij Henk Wieberdink en Helga van de Bunt. Henk en Helga kwamen langs met hem en Alice vond hem heel gaaf. Hij heeft een losse draf en een fijne galop. Hij is makkelijk in de mond en erg nuchter. Hij is al een keer mee geweest naar een ander terrein en deed dat allemaal heel braaf. Hij is niet bang voor water of slootjes.

Gert en Alice hebben hem samen met Ramon van Reine gekocht. Ramon zijn bedrijf is ACSI, dus vandaar het voorvoegsel. Klinkt wel leuk ACSI Dutchmen. Hij is gefokt door Dhr Dolfsma uit Kampen. Henk en Helga moesten Dutchmen voor hem verkopen.

Alice maakt hem klaar voor het 5 jarige kampioenschap voor eventingpaarden in Ermelo. Dit is op donderdag 15 augustus.

Pepper hangt nog steeds in de binnenbak, ook dit paard was van Ramon. Peter Parker heeft hij ook half in eigendom. Ramon heeft vroeger veel gereden en enkele malen Boekelo gereden oa met Rock of Massade en Golan Heights. Door te sponseren blijft hij leuk bij de sport betrokken. Alice is erg blij met deze jarenlange vriendschap en sponsoring.

20130708_144330_resized

De campinggidsen bij de Kampeerwereld in Ermelo. Alice was daar zaterdagmiddag even om een tent te kopen. Grappig om de gidsen daar te zien liggen.

20130706_134303_resized

Ramon verhuurt ook luxe lodges zoals op hun trailer staan. Op dit moment staan de pony’s van Thierry van Reine bij ons omdat de familie van Reine op vakantie is. Voor meer info over de lodges: www.sunlodge.eu

20130708_132045_resized

Dutchmen is al goed gewend aan zijn nieuwe box

20130616_173733_resized_1

20130708_145719_resized