Devoucouxdag 18 september

Alice rijdt al sinds 2002 op een Devoucoux eventingzadel en dat bevalt super!

Al jaren heeft Alice de overeenkomst met Devoucoux dat ze ieder jaar een nieuw zadel krijgt. Hierdoor heeft Devoucoux ieder jaar een tweedehands zadel te koop.

Sandra Schlusselhuber is sinds vorig jaar de vertegenwoordigster voor dit Franse merk in Nederland. Sandra komt uit Frankrijk maar spreekt gelukkig heel goed Engels. Ze woont in Rotterdam.

Sandra kwam op het idee om tijdens de oefencross van 18 september te komen met haar mooie spullen. Want behalve zadels verkoopt ze ook hele mooie hoofdstellen enz.

Er is dus een mogelijkheid om in een groepsles terreintraining te krijgen van Alice op een Devoucoux eventingzadel. Deze lessen geeft Alice voor een gereduceert tarief. Namelijk voor 15 euro, maximaal vier combinaties in een groep.

Het voordeel van een Devoucoux zadel is dat het lekker zacht zit, close contact heeft en je kan je onderbeen makkelijk naar voren steken bij een afsprong. De beugels kunnen heel makkelijk kort,  je bovenbeen heeft geen last van grote knobbels. Doordat het maar 1 zweetblad heeft zit je lekker dicht aan je paard.

Er rijden heel veel bekende eventingruiters/amazones met een Devoucoux zadel. De enigste die ter wereld de Grand Slam won, Pippa Funnell, deed dat op een Devoucoux zadel. Jan van Beek en Karin Donckers rijden ook al jaren met een Devoucoux.

Gert kocht in 2003 zijn eigen zadel en dit zadel is nog als nieuw. De kwaliteit is super!

Sandra zal op woensdag 18 september tijdens de oefencross aanwezig zijn. Als je op een Devoucoux zadel terreinles wilt is dat mogelijk. Inschrijven via de mail info@naber-lozeman.nl

Sinds half mei heeft Alice dit mooie nieuwe zadel. In Wiesbaden reed Alice er voor het eerst mee in een wedstrijd. Gelijk een foutloos driesterren parcours! Daarna in Maarsbergen 4 x nul. Ook tijdens de eventingwedstrijden van Renswoude, Vlietland en Ermelo  werd er foutloos gesprongen. Helaas stopte Wiseguy in Ermelo voor het water, dus de teller van de foutloze cross rondjes staat niet meer op nul.

20130708_131839_resized

Sandra, hier op Soestdijk tijdens het jachtpaardenkampioenschap met Jantien.

sandrasite

EP1306305699

Gert op zijn Devoucouxzadel met Coral Estate Bounty in actie in Breda 2010

BountyBreda

Peter Parker in actie

9M8X8386

Voor meer info:

20130708_144344_resized