EK Pony’s

Alice haar leerling Emmy Dielissen heeft een top cross gereden op het EK.

In het Italiaanse Arezzo werd het EK ponys verreden afgelopen weekend. Emmy Dielissen, die 6 km bij Alice vandaan woont, heeft de afgelopen maanden veel bij Alice getraind. In Chaam werd ze 2e bij de Z pony’s. Omdat ze dit seizoen pas serieus met eventing begon was al helemaal gaaf dat ze als vijfde man mee mocht naar het EK.

Tijdens dit EK reed Emmy de beste cross van de Nederlanders, foutloos en maar 4 seconden over de tijd, super!! Helaas kon Alice wegens werkzaamheden thuis niet in Italie erbij zijn. Ze heeft op zaterdagmorgen telefonisch contact met Emmy gehad en zo de cross doorgesproken.

Vandaag vielen er helaas drie balken waardoor Emmy wat plaatsen naar beneden zakte. Ze kwam uit op de 30e plaats. Gwen van Tilburg en Angela Kollee  reden ook foutloos, beiden kwamen 14 seconden te laat binnen. Gwen werd 25e en Angela 32e.  Gerdine Frens en Anne Groot Koerkamp kregen helaas een val in de cross.

Het team kwam uit op een 6e plaats.

Voor deze meiden een super ervaring en hopelijk nemen ze deze kennis straks mee naar de paarden.

Emmy, links en Joanne in Vlietland tijdens het verkennen van de cross

20130629_120901_resized

Emmy in Italie

ekemmy

EKEmmy-Dielissen-NED-EP1307275731

Angela Kollee heeft de wintertrainingen bij Alice gevolgd via het Rabobanktalentenplan.

ekangela

Gwen van Tilburg uit Biddinghuizen werd 25e

ekgwen

Het complete Nederlandse ponyteam.

ekgroep