Weekendje Ermelo

Vrijdag reed Alice mee aan de eventingwedstrijd in Ermelo.

Coral Estate Curacao mocht de 6 jarigen rubriek meedoen. De dressuur ging fijn. Hij sprong met veel gemak foutloos en in de cross ging hij super. Wat wordt dat een fijn dier! Hij heeft nu een paar wedstrijden achter elkaar gelopen en je voelt dat hij iedere wedstrijd beter gaat. Hij won hiermee de 2e prijs. Hij is heel constant want in Vlietland werd hij ook 2e, in Renswoude werd hij 3e en in Maarsbergen was hij 4e.

Wiseguy van Astrid Baxter liep mee in de L rubriek. Astrid is op vakantie dus kon het helaas niet zien. De dressuur ging beter dan in Vlietland maar de punten waren minder, kan gebeuren. Hij sprong fijn foutloos en Alice voelt hem ook relaxter worden in de ring.

Tijdens de cross was WG heel stout op de boom voor het water. Hij stopte en draaide gelijk links af, wat is hij vlug! Alice stapte daarna even achter de boom door het water. Daarna pakte hij het braaf aan en liep hij goed. Jammer want deze stop kostte de overwinning. Maar zo rekent iedereen….

Gert moest er zaterdag ook de hele dag zijn als hoofd van de centrale post. Toen was de B paarden en de pony’s. Zaterdagavond heeft Joanne Spliethof haar 1* dressuurproef getraind in een wedstrijdbaan in Ermelo. Daarna het springparcours gereden en wat in het terrein getraind. Joanne gaat volgende week in het Oostenrijkse Laintal haar 1 debuut maken. Dit was een goede voorbereiding.

Coral Estate Harry Belafonte mocht ook mee. Gert kon hem in Ermelo trainen. Harry B zal altijd kijkerig blijven, dus hoe vaker hij van huis weg is, hoe beter. Alice reed Peter Parker en zo kwamen we zaterdagavond rond 22 uur thuis. Zondag moest Gert de hele dag naar Geesteren. Daar was de strijd der provincies.

Het weekend vloog weer om want er was genoeg te doen. Helaas is onze vaste medewerkster Joaenne Verzijden nog ziek, Alice is zondag nog even bij haar op bezoek geweest. Jo, nogmaals beterschap!

Onze klusjesman Cor kende Irene, die gelukkig kon bijspringen. Irene was voor de 1e keer op een eventingwedstrijd en heeft super geholpen. Cor dank je wel voor de foto´s!

20130705_131713_resized

Coral Estate Curacao vind alles leuk

IMG_7530

IMG_7575 (4)

Leida en Jantien hebben al vakantie. Ze hadden een waterballet bij de vrachtwagen. Buurmeisje Esther ging ook gezellig mee. De nuchtere Curacao vind het allemaal prima.

20130705_164606_resized

Wiseguy voor de start van het springen

20130705_191516_resized

Zaterdagavond traint Joanne Spliethof haar dressuurproef

20130706_190008_resized

We blijven oefenen!

20130706_191116_resized

De enorme verbouwing bij de KNHS….

20130706_191214_resized

Leida en Jantien logeerde zaterdagavond bij opa en oma Naber. Zondagmiddag kwamen ze op de fiets terug, wat een rijkdom! Opa en oma bedankt.

20130707_120400_resized