De week vloog weer om!

Wow wat gaat het allemaal snel, alweer een week voorbij. Helaas afgelopen weekend geen Nokere voor Alice omdat de Nederlanders daar met jonge paarden niet konden starten.

We hebben zaterdag groepslessen georganiseerd. Zondagmiddag een bootje gehuurd en op het Veluwemeer gevaren, was ook leuk!

De hele week waren er ondanks het warme weer genoeg mensen die kwamen trainen. Woendagmiddag kwamen de studentenruiters en daarna was er een gezellige BBQ. Ex working student Renske Kroeze zorgde heel goed voor de organisatie, Renske bedankt!

Donderdag en vrijdag hadden we tropenrooster zodat we in de middag lekker naar het Veluwemeer konden. Amber Kuipers kwam een weekje trainen en helpen, dus dat was fijn.  Al met al weer een topweek!

Vivian dank je wel voor de mooie actiefoto’s!

Studente Nancy reed op IciBeau. Alice haar vader reed eerst op dit paard wat in 1998 samen met First, Clark Kent en Millford Sound uit Nieuw Zeeland kwam. Daarna heeft Alice hem in 2000 tijdens de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera gereden en zat driemaal van de driemaal in de prijzen in de 1*. Daarna is hij aan Gert Boonzaayer verkocht die er Boekelo mee heeft gereden. Via Gert kwam hij bij Jiska Ros die er ook heel veel plezier aan beleefd heeft. Nu is hij de vriend van Nancy, erg leuk om dit inmiddels 21 jarige paard in actie te zien.

20130731_170341_resized

evalice

evenicibeau

eventingles1

evenitinglesJorien

Renske had wat meer paarden meegenomen en trainde eerst wat voor haar zelf, Jantien wilde Renske natuurlijk laten zien wat ze al allemaal kan. Erg schattig.

jantienwal

jantienwal2

Grote zus Leida helpt Jantien..

leidaenJantien

Renske en Celeste via de heg de longeercirkel in

eventinglesRenske

Gezellig!

20130731_184415_resized

Gezellig in het Veluwemeer met Amber en Joanne

20130802_172606_resized

Amber Kuipers heeft veel geleerd en fijn geholpen.

amber

Zondagmiddag lekker varen

20130804_180115_resized