Eerste en tweede in de M eventing

Alice, Sarah en Josine vertrokken zaterdagmorgen al om 5:15 naar Wieringerwerf. Daar moest Alice al om 8:15 dressuur rijden met Wiseguy.

Deze zwarte van Astrid Baxter liep zijn 1e M cross. Hij liep een fijne proef wat werd beloond met 51,5 strafpunten, hiermee stond hij 3e. Coral Estate Curacao liep in dezelfde rubriek ook een fijne proef en kreeg 50,5 en stond hiermee 2e.

Alice was aangenaam verrast toen ze de cross verkende. De hindernisssen waren goed gebouwd en het materiaal was robuust. Een leerzame cross, organistatie ga zo door. Het weer werkte mee en de bodem was super.

Wiseguy sprong foutloos en liep in de cross ook foutloos rond en had dik de snelste tijd van de dag, hij was maar 3 seconden te laat. Hiermee won hij deze M rubriek.

Coral Estate Curacao sprong ook een fijn foutloos parcours, hij wordt steeds fijner te rijden in de ring. Erg leuk om zijn vooruitgang te voelen. In de cross liep hij heel eenvoudig nul. Hiermee won hij de 2e prijs, evenals in Vlietland en Ermelo. Curacao zal zijn 1* debuut in Helvoirt maken. Hij is er klaar voor!

Sarah de Recht is sinds maandag in Biddinghuizen, ze blijft drie weken helpen. Helaas pakte haar Beat It het in de cross niet fijn aan en is Sarah ermee gestopt, jammer, volgende keer beter!

Vroeg in de morgen over de dijk, Lelystad/Enkhuizen, een mooi gezicht

1a

Coral Estate Curacao tijdens de dressuur, Hanna bedankt voor de foto!

EP1308105012

Een mooi uitnodigend begin bij 1 en 2

1

5 a b en c was leerzaam, b was een slootje met stromend water

5

Drie schuine stijlsprongen en daarna naar beneden, erg nuttig

14

Een triple met rechts om de bocht een smalle hindernis erachter

16

17

20130810_093032_resized

Wiseguy, Astrid, Sarah en Josine, dank jullie allemaal voor jullie goede hulp!

20130810_111548_resized