Het NK voor 5 jarigen

Afgelopen donderdag was het NK voor 5 jarige eventingpaarden in Ermelo.

Alice deed mee met ACSI Dutchmen. Hij deed het super. Hij is nog wat groen in de dressuur en met het springen. In het springen sprong hij hindernis 4 en 9b naar beneden, beiden stijlsprongen. Het is jammer dat Alice dit paard niet een paar maanden eerder op stal had want dan was hij beter voorbereid geweest.

In het terrein deed hij het super en kreeg drie maal een 8. Hiermee kwam ACSI Dutchmen op een 10e plaats. Wij danken Astrid Baxter voor het lenen van haar vrachtwagen. In de avond reden Gert en Alice naar Normandie voor het testevent.

Jacky dank je wel voor de foto’s.

Goed over hindernis 4

ACSI Dutchman (Colandro x Julio Mariner xx x G. Ramiro) Met Alice Naber (2)

ACSI Dutchman (Colandro x Julio Mariner xx x G. Ramiro) Met Alice Naber