Nieuwe hulpen

Vorige week kwamen er twee nieuwe hulpen bij ons op stal.

Rosa Peetsold wordt de nieuwe working student voor het komende jaar 2013/2014. Rosa is 23 jaar en klaar met haar HBO studie rechten die ze in Groningen heeft gevolgd.  Ze heeft haar 12 jarige merrie Winchester meegenomen. Dit is een Concorde x Township. Winchester komt uit dezelfde moeder als Apollo van de Wendi Kurthoeve waar de Italiaan Stefano Brecciaroli succesvol mee is. Deze combinatie werd dit jaar nog 6e tijdens de 4* wedstrijd in Badminton.

Rosa rijdt op dit moment M2 dressuur, L sgw en B springen. Wij wensen Rosa een super jaar toe!

Working student 2012/2013 Joannne Spliethof is afgelopen weekend naar een introductie weekend geweest voor haar studie fysiotherapie. Dat was de reden waarom ze niet mee kon naar Helvoirt. Haar jaar is omgevlogen en wij danken Joanne voor al haar inzet en gezelligheid. Wij wensen haar natuurlijk veel succes met haar studie in Enschede. En nog veel eventingplezier met haar Avalona, Dansa en Rilona.

Sarah de Recht uit Witteveen is weer naar huis. Sarah heeft de afgelopen drie weken erg goed geholpen en had twee paarden meegenomen. Wij danken Sarah voor haar hulp. Sarah heeft goed getraind met Beat It en Ruby en wij wensen haar ook veel succes de komende wedstrijden. Ze is nog bezig met haar rechten studie en gaat door voor haar Master aan de universiteit in Groningen.

Vicky Sokol uit Argentinie is er sinds vorige week.  Vicky is 22 jaar en woont in Buenos Aires. Zij groomde in Haras voor Ronald Zabala uit Equador. Wij namen Ronald zijn paard mee naar Nederland, Ronald vertelde dat Vicky graag in Europa wilde blijven. Dat kon want er is werk genoeg hier!

Vlnr: Vicky, Rosa op Winchester en Sarah. Ros en Sarah kenden elkaar al vanwege hun studie.

20130821_194713_resized_1