De downs van de sport

Coral Estate Harry Belafonte moet twee weken stappen ivm een dik achterbeen. Na een check bij de dierenarts bleek de peesschede een beetje geirriteerd. Jammer want hierdoor mist Harry as weekend de nationscup in Waregem.

Hierdoor is er geen mogelijkheid om voor Boekelo te kwalificeren. Het is ongelooflijk want hij kwam super terug uit Varsseveld. Hij voelde dinsdag tijdens de training ook erg fijn. Helaas. Gelukkig is hij niet kreupel en is het niets ernstigs.

Coral Estate Harry Belafonte heeft toch een zeer goed seizoen gehad. Gert reed hem in Chaam en Etten Leur. Daarna nam Alice de teugels over.

Hij heeft de 2* wedstrijden van Bredeneek, Maarsbergen (4e), Renswoude (2e), Laintal -43 in dres maar helaas een stop bij het water wat naast de stal lag, goed gelopen. In Helvoirt werd hij 6e, daar ging hij ook als een speer. Overal heeft hij foutloos gesprongen, zo ook afgelopen weekend in de 2* van Varsseveld.

Harry zijn tijd komt wel, hij is nog maar 10 jaar. Hij krijgt nu even rust en deze winter trainen we hem lekker door richting de 3* wedstrijden.

harrykader

Alice met Harry B

NED Alice met Harry B_5253

harrybfijn