Plaatjes van vandaag

Vandaag mocht Wiseguy van Astrid Baxter mee naar Ermelo. Alice gaf daar een clinic voor de RaboVIPjes. Twee maal een groep van 35 kinderen de terreinhindernissen laten zien. Gert was erbij om het een en ander uit te leggen toen Alice te paard zat.

Het was leuk om te doen en de kinderen stelden goede vragen. Ze stonden midden op het veld en Alice kwam een keer hard langs galoperen met Wiseguy. Dat is veel leuker als ergens op een tribune zitten om toe te kijken. Het grote veld achter de brug is super geschikt om zoiets te doen.

Alice vertelde veel over de houding van de ruiter en het controlepunt voor de hindernis. De kinderen vonden het leuk, Alice ook en voor Wiseguy was het een goede voorbereiding voor Norg. Daar is as zondag een eventingwedstrijd en zal hij zijn 2e M cross lopen.

WG voor zijn eigen vrachtwagen, Astrid dank voor het lenen!

IMG-20130904-WA0005

WG had een hartslagmeter om en Alice een gps, zo kon Alice de snelheid en hartslag vertellen aan de kinderen

IMG-20130904-WA0004

IMG-20130904-WA0002