Springen in Soest

Vanmiddag heeft Alice in Soest gesprongen.

Toen Alice rond 15 uur aankwam waren er al meer dan 100 afmeldingen. Dit omdat het bijna de hele dag regende. De bodem was wel wat nat en modderig maar het was wel prima te doen. De onderlaag was goed.

Coral Estate Curacao sprong fijn dubbel nul in de klasse L en won hiermee de 5e prijs.

Peter Parker mocht een M parcours springen. Hij tikte een balk bij hindernis 5, een stijlsprong. Verder gaf hij Alice een zeer goed gevoel. Dit was een goede training voor Varsseveld volgende week.

Coral Estate Harry Belafonte was even dwars toen hij de ring in kwam. Hierdoor had hij in het parcours wat spanning. Hij was zoals gewoonlijk heel kijkerig, maar daar moeten we mee om leren gaan. Hij sprong 1 balk. Alice kon gelukkig nog een rondje HC rijden en toen leek het wel een ander paard. Hij sprong weer heerlijk.

Ideaal, pas vertrekken om 14 uur, dus in de ochtend nog lekker wat paarden kunnen trainen. Leida en Jantien wilde ook even rijden. Marieke, (rechts) vind het leuk om haar ex pony Bingo in actie te zien met Leida. Vicky stapt Dutchmen uit.

20130914_114816_resized

Vanuit de vrachtwagen deze foto, ja, ja de 5e prijs was 10 euro en een zak drop! Marieke en Vicky hadden goed geholpen. Ze hoefde niet ver te lopen en geen stiften te draaien, dat is op eventingwedstrijden wel anders……

20130914_171129_resized