Wiseguy wint weer!

Vanmorgen vertrokken Gert, Alice, Leida, Jantien en Vicky al om 5:15 richting Norg.

Daar was een eventingwedstrijd voor de klasse B, L en M. Helaas regende het de hele morgen heel erg hard. Erg jammer voor de organistatie en de 130! vrijwilligers.

ACSI Dutchmen was voor de eerste keer mee en liep een fijne dressuurproef, waarvoor hij -52 kreeg. Coral Estate Curacao mocht een M cross lopen. Ook hij liep een fijne proef en kreeg -48,5 en stond hiermee 4e.

Het bleef maar regenen en toen Alice de cross om half 1 nog een keer fietste stond bijna alles blank. Om 9 uur ging het nog wel.

Alice besloot om ACSI Dutchmen niet te starten, want het leek haar geen fijne ervaring voor hem zo in de modder. Curacao mocht ook in de wagen blijven.

Wiseguy van Astrid Baxter hoefde pas om 14 uur dressuur te lopen. Het werd droog en de zon ging schijnen. Hij liep een fijne proef en stond daarmee op de 2e plaats.

Het was inmiddels een paar uur droog en ook de bodem droogde snel. WG sprong foutloos en liep in de cross ook erg fijn. Hij was gretig en twijfelde nergens. De bodem viel goed mee en het water was op veel plekken al helemaal weg. Het tempo was aangepast door de organisatie.

WG liep zijn eigen tempo en kwam binnen de tijd. Hiermee won hij de M rubriek.

Gert was TD maar had gelukkig ook even tijd om met Coral Estate Harry Belafonte een springparcours en een stuk van de M cross te rijden. Hij ging fijn ontspannen over de hindernissen, dus dat was een goede training.

Ex working student Joanne Spliethof won de klasse L met haar Rilona, dat is de moeder van Avalona. Joanne is begonnen aan haar studie fysiotherapie in Enschede.  Gefeliciteerd met je overwinning, ga zo door!

Wij danken Diana en Ioanne voor hun werk thuis op stal.

Het was een lange dag en toen we rond 18 uur richting huis wilde kreeg de vrachtwagen geen lucht. Bij nader onderzoek bleek de dop van de luchtdruktank eraf. Gelukkig waren er behulpzame mensen maar voor dat we weg konden waren we een lange tijd verder. Rond half 10 waren we thuis…..

De Argentijnse Vicky had geen moeite met de regen

norg1

Voor en achter hindernis 1 heel veel water…

norg4

Het bospad…

norg2

Leida en Jantien bleven heerlijk in de vrachtwagen en hielden hun pyama aan, geef ze eens ongelijk

norg3

norg5

norg6

De echte waterbak

norg7

Joanne Spliethof, links won de L rubriek, Alice de M en Carmen Holtslag, (rechts) onze zondaghulp (die nu even vrij had) werd 3e in de M.

norg8