Peter Parker wint de Nederlandse titel!

De supervolbloed van Ramon en Sabine van Reine en Yvonne Koornstra is Nederlands kampioen eventing geworden.

Alice heeft altijd in hem geloofd en weet dat er nog hele leuke dingen met hem gaan komen. Maar dan moet alles natuurlijk wel gezond blijven. Hij is vandaag topfit en hij heeft niets geleden.

Dinsdag vertrok Alice naar Boekelo met Peter Parker en Dutchmen. Dutchmen ging mee voor de veiling, deze is ook super verlopen.

Woensdag was de keuring, Peter Parker draafde er super over. Vrijdagmiddag moest Alice haar dressuurproef rijden. Helaas was er veel regen gevallen waardoor de bodem drassig was geworden.

Peter Parker liep fijn, helaas sprong hij een keer uit de contragalop. -46,8 en een voorlopig 37e plaats van de 104 deelnemers.

In de cross ging hij gretig van start. Hij heeft snelheden van 48 km per uur gelopen en Alice heeft genoten. Omdat hij niet sterk is en fijn in de hand staat is het een genot om met hem een cross te rijden. Hij kwam maar 6 seconden te laat binnen.

Kicken om 10:36 minuut aangemoedigd te worden door zoveel duizenden mensen!

De volgende dag draafde hij weer heel vlot door de keuring. Hij sprong een fijn springparcours, helaas viel 4a en 5 naar beneden. Hiermee kwam hij op een keuringe 13e plaats terecht en Nederlands Kampioen!! Alice is megatrots op Peter Parker!

Hij vloog over hindernis 2

10

Sabine, Ramon en Yvonne op zondagmorgen bij hindernis 3

6a

Fullspeed over hindernis 3, wel een beetje grote afstand, maar dat mag in de cross…..gang is alles

6

De lastige combinatie, 7, 8a/b. Alice nam tussen hindernis 7 en 8 een galopsprong extra, toen een klein bochtje richting 8b. Hier waren erg veel problemen.

1

2

11

Vanaf de vorige waterinsprong naar deze smalle, heerlijk ging het, genieten!!

3

Vanaf een smal bospad richting deze combinatie, het was heel belangrijk om B goed recht te hebben en daarna op drie galopsprongen voorwaarts over C

3a

De tweede watercombinatie was erg lastig. Helaas viel teamgenoot Florinoor Hoogland hier in het water.

4

5

7

21a was ook erg lastig

8

Braaf, heel blij aan de finish!!

12

13

14

15

Alberdina Buiskool ging weer mee om te groomen en dat was super! Dank je wel Alberdina!!!

9

Voor en na de cross heeft Peter Parker in zijn Hidez compressiepak gestaan. Hij vind het heerlijk. Het geeft extra steun aan de spieren en voert afvalstoffen af. Zondagmorgen voor het springen stond hij er ook weer in.

20131013_121333_resized

16

Merel Blom werd tweede en Nienke Sminia werd derde in het NK

17

Drie generaties…, blij dat oma Lozeman nog zo fit is!

20131013_170701_resized

Zondag einde van de dag, even toasten op het succes! De meiden wilden graag op het dak van de camper, mooi uitzicht op de bijna verlaten parkeerplaats. Wat vliegen de dagen altijd om op zo’n evenement! Je leeft er een jaar naar toe en dan is het alweer voorbij…

20131013_174040_resized_1

Deze leuke foto stuurde Alice haar zus Janneke. De vierjarige tweeling Eva en Doris zijn trots op tante Alice

18

De nieuwe stalvoorhanger is mooi geworden. Zonder alle sponsoren kan Alice deze sport niet doen. Dank jullie wel!! Vicky en Marieke kwamen vrijdagavond en hielpen zaterdag en zondag ook in Boekelo. Irene kwam in Biddinghuizen om de stal te runnen. Meiden bedankt allemaal!!

19