Volle herfstvakantie week

Afgelopen week hadden Leida en Jantien herfstvakantie.

De week vloog om want er was weer genoeg te doen. Maandag heeft Alice een paar NRPS pony’s getest voor het verrichtingsonderzoek in Ermelo, dat doet Alice al jaren.

Dinsdag had Alice weer een cursusdag van de niveau 5 cursus in Ermelo. In de ochtend was er een erg nuttige lezing van de Argentijnse hockeycoach Max Caldas. Hij vertelde over zijn voorbereidingen en de wedstrijd in Londen, met voor iedereen wel bijna bekend, de gouden medaille voor het Nederlands damesteam. Erg boeiend om te horen.

In de middag was er een sessie met Rob Ehrens in de praktijk. Met vakman Rob Ehrens werken is en blijft gaaf.

Vrijdag keken Gert en Alice een aantal paarden, waaronder 1 in Limburg. Dus konden we dat mooi combineren met een dagje naar Toverland met de meiden, erg leuk.

SGW Barchem stond op de planning, maar er kwamen  zaterdag buitenlandse klanten voor een paard. Als het goed is gaat de koop door, de keuring is ook al geweest. Maar zoals iedereen weet is het paard pas verkocht als het geld binnen is. Hierover later meer.

De week ging dus weer snel voorbij, volgend weekend staat het KNHS kampioenschap klasse Z op de planning met Coral Estate Curacao in Bathmen.

Woensdagmiddag kwamen er drie groepen van de ponyclub uit Nieuwleusden. Er waren zelfs kinderen van 7 jaar bij! Ze vonden het geweldig!

20131023_152321_resized

20131023_153904_resized

Lekker relaxed in Toverland, het was er niet druk want het zuiden had geen vakantie.

259526A5CF7

20131025_151133_resized

Terwijl papa en mama koffie dronken, gingen Leida en Jantien steeds in de grote houten achtbaan. Ze konden er geen genoeg van krijgen, Alice hoefde er niet in….

20131025_144610_resized

Zaterdagavond zijn we gezellig naar een Argentijns restaurant geweest. Dit om het afscheid van de Argentijnse Vicky te vieren. Ze gaat ons volgende week verlaten. Wij hebben een zeer leuke tijd met haar gehad en zij met ons. Ze vind het jammer dat haar visum is afgelopen.

20131026_201558_resized