Niveau 5 coach cursus

Alice volgt de niveau 5 coach cursus. Afgelopen dinsdag was er weer een hele leerzame cursusdag.

In de ochtend ging Francesco Wessels dieper in op het thema didactiek. Francesco Wessels heeft ruime ervaring met het  succesvol begeleiden van vormingstrajecten. Francesco Wessels implementeert de praktische kennis op het gebied van het vormen van leiders en teams, bij het bedrijfsleven, de (top) sport en bij overheden. Mede door zijn persoonlijke ervaringen bij defensie en de (top) sport is Francesco Wessels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van mentale vorming en coach trajecten. Ook als coach van (Olympische) coaches heeft Francesco Wessels inmiddels een zeer gerenommeerde reputatie opbouwd.

Zijn motto is: Je kunt niet falen, tenzij je opgeeft.

De bondscoaches dressuur, pony’s springen en dressuur, Wim Ernes, Luc Steeghs en Tineke Bartels waren ook aanwezig. Het is inspirerend om een dag met zulke vakmensen door te brengen.

De locatie voor de cursus was dit keer het Anky Education Centre in Erp. In de middag gaf Anky les en er was een leuke interactie tussen haar en Sjef. Anky maakt leerlingen heel bewust van wat ze aan het doen zijn. Alice heeft de laatste jaren erg veel van haar geleerd. Wat een vakvrouw!

Daarna kon Alice gelijk door naar de kadervergadering in het van de Valk hotel in Nuland. Andrew Heffernan was speciaal uit Engeland gekomen voor deze bijeenkomst. Alice kwam rond half 10 in de avond thuis en bedankt opa en oma Naber. Daar konden Leida en Jantien logeren want Gert moest werken dinsdagavond.