Peter Parker tweede in de Dochorse eventing trophy

De volbloed Peter Parker is tweede geworden tijdens de Dochorse eventing competitie.

Dit is een competitie over de zes internationale wedstrijden die er in Nederland gehouden worden, vorig jaar waren het er nog zeven. Iedereen doet mee, ook buitenlanders. Maar het is wel een eis dat je drie wedstrijden gereden moet hebben.

Punten kunnen er verdiend worden als je bij de beste helft eindigd.

Chantal Megchelenbrink won de competitie, ze kreeg tijdens Renswoude, Maarsbergen, Helvoirt en Varsseveld punten. Gefeliciteerd Chantal!!

Alice reed met Peter Parker drie wedstrijden in Nederland, Renswoude (2e), Varsseveld (2e) en Boekelo (13e). Hiermee werd Peter Parker tweede. Vorig jaar won Alice deze competitie met Coral Estate Mitok.

Tim Lips is derde geworden met Bayro. De vierde prijs is voor Coral Estate Harry Belafonte gereden door Alice. Harry verdiende in Renswoude, Maarsbergen en Helvoirt zijn punten.

Raf Kooremans won de 5e prijs.

Bijzonder is het dat de Fin Elmo Jankari en de Japaner Kenki Sato veel punten verdiend hedden. Hun krijgen geen prijs omdat ze deze punten in twee wedstrijden bij elkaar gereden hebben.

De prijzen worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse eventingfeest. Dit jaar voor de tweede keer bij ACSI, het bedrijf van Ramon van Reine, de mede eigenaar van Peter Parker.

Peter Parker zijn stal is al aardig vol, vorig jaar was hij 2e in de eindstand. In 2011 won hij de Copain cup en in 2010 werd hij 2e, toen waren het nog competities t/m Z nivo.

20131114_095428_resized

Het begin van het seizoen Fontainebleau, daar won hij de CIC*.

Alice Naber Lozeman NED Peter Parker CIC1 EP1303245979

Coral Estate Harry Belafonte in Renswoude op weg naar de tweede plaats in de CCI**

rw1