Super seizoensafsluiting in Bathmen

Alice heeft haar eventingseizoen super afgesloten in Bathmen.

Coral Estate Curacao, de 6 jarige bruine Ier, liep wederom een goede foutloze cross. Het was zijn tweede Z cross. Hij heeft dit seizoen 8 crossen gelopen en alles nul.

De dressuur ging iets minder want Alice had te kort losgereden. Hij was te fris. We kunnen dat deze bruine niet kwalijk nemen want hij was sinds Varsseveld niet meer meegeweest. Hij was te vrolijk en sprong in galop aan waar het niet nodig was. Daarna wilde hij slecht terug in draf en dat kost punten. Gelukkig stonden er nog 4 combinaties onder Alice.

Hij sprong super en gaf Alice wederom een topgevoel. Bij de insprong van de driesprong, een oxer, kreeg hij een achterbeenfout. Alice zat zelf iets te stil. In de cross heeft Alice niet hard gereden. Hij liep geweldig rond en eindigde hiermee op een 9e plaats.

Het waren de KNHS kampioenschappen voor de klasse L, M en Z.

Alice was erg trots op ex working student en leerling Joanne Spliethof, ze stuurde haar Avalona naar een keurige 3e prijs. Pien Ullings won de klasse Z, gefeliciteerd meiden! Jan van Beek werd 2e.

Astrid Baxter reed haar Wiseguy zelf, een goed foutloos springparcours maar helaas een stop op 8 in de cross. Links Vicky en rechts Ioanna. Omdat Alice geholpen had met springen kon ze Curacao maar kort losrijden. Beetje stom want Alice had best een uur eerder kunnen vertrekken en Curacao eerst al even kunnen rijden. Niet over nagedacht omdat hij het hele jaar overal fijn dressuur liep. Dat is het leuke van het werken met paarden, we komen iedere keer weer voor verrassingen te staan!

11a

Deze coffin deed Curacao super, hij moest na de sloot naar rechts over het vierkante blok.

2

Toeschouwers bij het water, Josine ging mee om op Leida en Jantien te letten, dank je wel!

3

Buurmeisje, leerlinge en zondaghulp Carmen Holtslag reed ook een foutloze Z cross. Ze werd 11e.

4

Joanne en Avalona op weg naar het podium!

5

Genieten in het terrein met deze krachtpatser

6

Onze hulp Marieke Schildkamp was dierenarts, Curacao zijn hartslag was prima. Vicky vliegt zondagmorgen terug naar Argentinie. Martin Lips was zo aardig om haar in Breda op het station af te zetten. Vanaf Breda nam Vicky de trein naar Brussel, daar vertrekt haar vliegtuig. Vicky bedankt voor alles!

20131102_155515_resized

Joanne, Pien en Jan, nogmaals gefeliciteerd allemaal.

7a

Vijf jaar geleden waren de KNHS kampioenschappen ook in Bathmen, Alice won toen met Coral Estate Mitok de klasse Z. Jantien was toen nog een baby en Leida was drie. Het is nu een stuk makkelijker met de meiden groter…..

7