Indoor Dronten

Vrijdag heeft Alice op Indoor Dronten gereden.

Alice heeft nog wel iets een jetlag van haar Nieuw Zeelandse avontuur. Coral Estate Curacao sprong zeer goed in de klasse L. Helaas tikte hij 9b uit de lepels. Wiseguy van Astrid Baxter stopte heel stout op 7b. Verder kwam hij niet in de buurt van het hout en gaf hij Alice een goed gevoel.

In de tweede ronde, het progressieve parcours, had Wiseguy de snelste tijd. Helaas viel de balk bij oxer nr 8 naar beneden. Coral Estate Curacao liep fijn foutloos en won hiermee een 3e prijs.

Coral Estate Harry Belafonte was zoals gewoonlijk heel kijkerig maar liep wel goed door. Hij tikte in het M parcours hindernis 7b met zijn achterbenen aan. Verder sprong hij super. Het was lang geleden dat Alice hem indoor had gestart.

Peter Parker liep erg fijn in de klasse M. Hij sprong twee maal foutloos en won hiermee een 6e prijs.

Alice moest in de avond naar de sportverkiezingen van Dronten. Het was een gezellige avond met erg veel Flevoruiters. Elea de Gans, een judoka, werd sportvrouw van Dronten.

Gert vertrok vrijdagmorgen voor het jaarlijkse veiligheidsseminar van de FEI naar Zwitserland. Deze vergadering is dit jaar op het FEI kantoor in Lausanne. Zondagavond komt hij terug.

vlnr Peter Parker, Ulrike, Harry Belafonte en vrijdagstagiaire Vera Lokhorst. Meiden bedankt voor jullie hulp!

20140124_143604_resized