Top kadertraining

Gisteren was er een kadertraining in Roosendaal.

Eerst dressuurtraining van Wim Ernes. Alice was pas afgelopen donderdagavond terug uit Zuid Afrika, dus had nog maar zes keer met Peter Parker kunnen trainen. Hij voelde super en liep fijn stil in de aanleuning. Hij moet na zijn pauze nog wel wat kracht terug krijgen, maar dat komt goed. Wat een fijne meewerker.

Daarna was er een springtraining met Rob Ehrens. Het is super dat de dressuur en springtrainingen op dezelfde dag zijn. Voor de komende maanden staan er nog meer gecombineerde trainingen gepland. Ideaal.
Peter Parker sprong fijn. Alice is dankbaar om met zulke vakmensen als Wim en Rob te mogen trainen.

Benthe Vermeulen ging gezellig mee. Alice mocht de horsetaxi van Astrid Baxter gebruiken, deze gaat wat sneller als Alice haar eigen vrachtwagen, Astrid dank je wel!

20140109_103707_resized

Dressuur met Wim

20140109_105725_resized

Samen met Tim op Keyflow springen onder begeleiding van Rob.

20140109_135459_resized