JIN

Zaterdag heeft Alice meegereden op JIN, Jumping Indoor Nijkerk.
Ze startte het 2e parcours van de klasse M, het progressief. Peter Parker sprong hindernis 4 een steilsprong naar beneden. De laatste hindernis, de Joker ging super. Dit was een enkele balk met twee slootjes met eenden eronder.

Coral Estate Harry Belafonte liep dat M parcours ook. Hij was weer erg kijkerig maar sprong wel foutloos. Hiermee won hij een 8e prijs. Alice reed met Harry daarna een Z parcours. Het was de 1e keer dat hij Z liep. Hij sprong bij 4, 5 en 6 te laag. Helaas rolde de laatste balk van de driesprong ook naar beneden. Al met al was Alice best tevreden, hier krijgen we buiten gemak van.

Peter Parker deed super zijn best in het Z parcours. Hij sprong foutloos! Alice was erg blij want hij gaf Alice een topgevoel. In de barrage kreeg hij een balk op de 2e van de dubbel.

Fans op de tribune, Alice haar nichtjes Eva en Doris kwamen ook kijken en dat vonden Leida en Jantien heel gezellig. Ze wilde weer terug naar de camping….de vrachtwagen bedoelde ze, heel grappig.

luxool2

Alice ging even gedag zeggen op het secretariaat. Altijd leuk want daar zijn veel bekenden. Alice is jaren lid geweest in Nijkerk. Even de mannen ploegachtervolging kijken. Yes Goud en een Olympisch record!! Geweldig om te zien.

luxool