Springen in Hierden

Alice heeft gisteren in Hierden gesprongen.

Wiseguy van Astrid Baxter snapt nu dat hij niet meer mag stoppen en liep in de klasse L fijn foutloos. In de barrage sprong hij een balk. Hij liep ook in de barrage goed door de dubbel. Alice was erg tevreden over hem.

Coral Estate Curacao deed weer super zijn best en sprong twee rondes nul in de klasse L en won de 3e prijs. Daarna mocht hij een M parcours springen. Het waren hele andere lijnen in dit M parcours. Hij sprong een paar keer veel te hoog, wow wat een vermogen! Bij de driesprong kreeg hij een balk op de laatste steilsprong. Weer een ervaring rijker!

Coral Estate Harry Belafonte was braaf. Hij zal altijd heel kijkerig blijven, dat mag als hij maar gehoorzaam is. Hij kreeg een balk op hindernis 6, een steilsprong uit een wending. Hij was even te druk met andere dingen. Hij gaf Alice een zeer fijn gevoel.

In de kantine stond een tv zodat de schaatsliefhebbers niets hoefden te missen. Geweldig die Nederlandse mannen op de 5 km. 1, 2 en 3, super!

20140208_145551_resized