Coral Estate Curacao wint het M springen

Gisteren is Alice op de springwedstrijd bij haar broer Henk Jan en schoonzus Yolanda geweest in Putten.

Het is bijzonder om een wedstrijd te hebben op haar geboortegrond. Coral Estate Zamzam was tijdens het losrijden erg gespannen. Hij vind het niet zo leuk als er veel paarden om hem heen zijn.

In het L parcours was hij gelukkig mooi ontspannen. Hij springt soms nog teveel naar voren waardoor hij te ver achter de hindernis landt. Hierdoor kreeg hij twee maal een fout op de tweede van de dubbel. Alice was erg tevreden over de vos die met veel macht springt en erg veel inzet heeft.

Coral Estate Curacao mocht eerst een L parcours springen omdat hij soms veel te hoog springt. Dat deed hij goed en hij was dubbel nul wat de 2e prijs opleverde.
Het parcrours werd helemaal veranderd, wat Alice een beetje jammer vond. Gelukkig is Curacao bijgeleerd en sprong hij dit M parcours zeer goed foutloos. In de barrage draaide Alice een keer kort en sprong een hindernis schuin. Hij was weer foutloos. Omdat er niemand sneller was won Curacao dus de klasse M. Dit was erg onverwachts, maar wel heel leuk!

ACSI Peter Parker mocht gelijk een Z parcours springen. Vorig jaar had hij dat nog niet gekund. Nu deed hij super zijn best, helaas viel 9a naar beneden, maar Alice had een topgevoel.

De pony Boyke was gezellig mee, zo konden Leida en Jantien mooi rond rijden daar. Ze hebben na Maarsbergen de smaak te pakken. De Nieuw Zeelandse volbloed ACSI Cashflow mocht mee voor training. Hij deed het super want hij was voor de eerste keer mee op de vrachtwagen.

20140529_122620_resized

20140529_131905_resized

De mooie wedstrijdring

20140529_181540_resized

Het losrijden, Merel Blom stuurde haar Sagnol ook een parcours rond. Ook hij moet naar de 4* van Luhmuhlen over 2 weken.

20140529_181519_resized

Coral Estate Zamzam moet km´s maken

IMG_9074

Ioanne en Rosalie hebben goed geholpen, waarvoor dank! Ozzy valt bijna in slaap

20140529_182638_resized