Klaar voor Marbach

Gert, Alice en de meiden vertrekken morgen naar het Duitse Marbach.

Daar is een korte 3*. Coral Estate Harry Belafonte maakt zijn 3* debuut. Hij is er klaar voor, maar je weet het met paarden maar nooit. Zondagavond zijn we een stuk wijzer. ACSI Peter Parker mag zijn eerste 3* lopen van dit seizoen. Hij voelt super dus Alice heeft er zin aan. Donderdag en vrijdag is de dresssuur, zaterdag de cross en zondag de keuring en het afsluitende springen.

Marriet, Ulrike, Ioanne en Irene runnen de stal thuis.  Alberdina gaat weer mee om te groomen en dat geeft heel veel rust want Alberdina weet alles. Gert is assistent TD voor de lange ponywedstrijd. Er komen veel gezellige mensen supporteren. De wedstrijd is te volgen via www.eventing-marbach.de

Het mooie stadion van Marbach waar de dressuur en het springen zijn. Alice reed er voor het laatst in 2011 en vierde daar haar 40ste verjaardag. Toen startte ze Coral Estate Bounty en Vadroulle en Solo in de 3*. Peter Parker liep toen nog op 1* niveau en won de 6e prijs.

5marbach (20)

Joanne Spliethof en Renkse Kroeze op de foto met Michael Jung. Nog voordat hij de EK en de Olympische Spelen won. En met zijn toppaard SAM. Ook dit jaar doet Michael mee met zijn Sam. Leuk!

5marbach (26)